اطلاعیه های اتحادیه » اهـــم اخبــــار
کد خبر : 6575
جمعه - ۶ فروردین ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۱

اخطار نسبت به عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی

اخطار نسبت به عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتحادیه خواربارفروشان بوکان، محمدباقر مجتبایی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران بیان کرد: از این رو اتاق اصناف ایران در ابلاغیه‌ای از مردم و واحدهای صنفی خواسته است تا درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه در مراکز توزیع غذا و خوراکی‌ها را همچون قبل از تعطیلات نوروزی به بیش از۹۵ درصد برسانند.

وی افزود: بدیهی است چنانچه پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشود، شهرها به سمت وضعیت نارنجی و قرمز خواهند رفت و باری دیگر کسب و کارها در معرض تعطیلی و ضرر و زیان هنگفت قرار خواهند گرفت و ما نمونه آن را در سال گذشته به تلخی تجربه کردیم. همچنین روند نزولی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مقابل روند افزایشی بیماران مبتلا به کرونا را در پی خواهد داشت.

دبیر کل اتاق اصناف ایران تاکید کرد: توصیه ما به اماکن صنفی به ویژه رستوران ها، فست فود ها و سایر مراکز توزیع غذا و خوراکی، ایجاد امکان تهویه مناسب و مستمر و نیز استفاده از فضای باز جهت پذیرایی از مسافران و مشتریان است. رعایت پروتکل‌های بهداشتی و خود کنترلی از سوی مردم و واحدهای صنفی نیز مورد تاکید است تا مجبور به برخوردهای قهری و پلمپ کوتاه مدت یا بلند مدت واحدهای صنفی متخلف نباشیم.

انتهای پیام/