بدین وسیله درصد ضرایب سود عمده و خرده فروشی مربوط به صنف خواربارفروشان برگرفته از مصوبات کمیسیون هیأت عالی نظارت کشور را جهت رعایت مفاد آن به شرح جدول ذیل به اطلاع می‌رساند:

ردیفشــــرح کـــالاحداکثر سود و هزینه‌های عمده فروشحداکثر سود و هزینه‌های خرده فروش
۱-برنج داخلی%۱۲
۲-کره و پنیر و سایر محصولات لبنی غیر یارانه‌ای%۱۵
۳-تخم مرغ%۱۰
۴-کمپوت، کنسرو،‌ مربا،‌ شربت، آبمیوه، سس، رب%۱۲
۵-بیسکویت، شکلات،‌ کیک، کلوچه، ویفر،‌سوهان،‌ گز، نبات و مشابه%۱۲
۶-حبوبات، غلات بسته‌بندی شده و پاک شده و پاک نشده%۱۲
۷-ادویه،‌ نمک و آرد بسته‌بندی شده%۱۲
۸-انواع خشکبار و آجیل%۱۰
۹-چای، قهوه، کاکائو و انواع نوشابه گازدا%۱۰
۱۰-زعفران
۱۱-محصولات سلولزی، بهداشتی،‌ دستمال کاغذی، پاک کننده بجز پودر شوینده%۱۵
۱۲-لوازم دارویی، ‌بهداشتی و آرایشی%۱۵
۱۳-گوشت مرغ%۱۰
۱۴-فرآورده‌های گوشتی%۱۲
۱۵-انواع رشته و ماکارونی%۱۰
۱۶-نایلون – نایلکس%۱۵
۱۷-انواع روغن‌های جامد%۱۰
۱۸-انواع روغن‌های مایع%۱۰
۱۹-قند و شکر%۱۰
۲۰-خرما%۱۰

توضیحات: ضرایب مصوب ، مجموعه ضرایب عمده فروشی و خرده فروشی کالا نسبت به قیمت کارخانه یا مبادی تأمین اولیه است.

لذا وجود واسطه‌های دیگری که به هر صورت موجب افزایش عوامل واسطه یا افزایش ضرایب باشد مورد تأیید نیست.
( با عنایت به اخلاق کریمه اعضای محترم اتحادیه خواربارفروشان ، رعایت حال اقشار آسیب‌پذیر در هر شرایط مورد انتظار است )
ضمناً کلیه متصدیان موظفند واحدهای صنفی خویش را به: الف) ترازوی دیجیتالی ب) دستگاه کارت خوان تجهیز نمایند.